Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aanvullende ICT diensten die uw VoIP cloud telefonie en virtuele receptioniste in topvorm houden

Verbeter uw beveiliging

 

Firewall 

Onze professionele firewall beschermt u tegen gevaren afkomstig van het internet. Deze gevaren bestaan bijvoorbeeld uit aanvallen van hackers en computerkrakers, inbraken en/of uitbraken van computervirussen, spyware, spam en denial of service attacks.
Voor de implementatie van een firewall analyseren wij uw computer- en telefonieomgeving om u vervolgens een firewall op uw maat voor te stellen.
De firewall wordt door ons geconfigureerd en op regelmatige basis onderhouden en bijgestuurd zodat deze optimale beveiliging biedt en blijft bieden.

 

Cloud antivirus

Onze zakelijke cloud antivirus houdt uw computernetwerk vrij van virussen. 
Het enorme voordeel van onze cloud antivirus schuilt in het feit dat niet alleen de virusdefinities dagelijks up to date gehouden worden, maar ook het antivirus programma zelf.
Bij traditionele antivirussoftware worden alleen de virus definities up to date gehouden (en het programma op zich niet).


Cloud monitoring

Onze zakelijke cloud monitoring zorgt voor eenvoudig en voordelig beheer, bewaking en ondersteuning van de toestellen in uw bedrijf, of ze zich nu op kantoor bevinden of elders.
De focus ligt op onderhoud en technische ondersteuning van uw IT en telefonie infrastructuur vanuit de cloud, waar u ook bent.

 

Cloud backup

Onze zakelijke cloud backup beschermt u tegen verlies van gegevens.
Doordat wij een ongelimiteerde opslagcapaciteit aanbieden, kan u van uw gegevens elke dag (of zelfs meermaals per dag) een veiligheidkopie bewaren in de cloud.
Inbraak, brand, waterschade, elektriciteitsschade, hardwarepanne, menselijke fout, ziekte betekenen voor uw onderneming geen kopzorgen meer. 
Uw IT rampenplan (of disaster recovery plan) wordt plots een stuk eenvoudiger!

 

Verbeter uw netwerk
 

Network switch

Een netwerkswitch is een apparaat in een computernetwerk dat tot doel heeft toestellen (zoals bijvoorbeeld PC's, servers, printers, VoIP telefoons, etc) met elkaar te verbinden door het ontvangen, verwerken en doorzenden van data.
Wij bieden professionele netwekswitchen aan, configureren en onderhouden deze zodat uw computer- en telefonienetwerk optimaal werkt en blijft werken.